Aktuelle problemer
Morgenproblemer
TidspunktNæste opdatering
24-03-2017 09:01:1911:15
Fejlbeskrivelse
Visse af Gyldendals websider/i-ark/opgavemotoropgaver fejler lige nu. Vores teknikere er på sagen - vi forventer en løsning inden for en times tid.
Status
24-03-2017 10:14Problemerne ser ud til at være løst. Tak for tålmodigheden!
Påvirker
En del af Gyldendals websider
Planlagte opdateringer
Systemarbejde UNI-Login
TidspunktNæste opdatering
24-03-2017 10:12:11
Fejlbeskrivelse
I den kommende weekend (fra 25/3 klokken 00:00 til 26/3 klokken 23:59) foretages omfattende systemarbejde på UNI-Login.

Dette medfører at der i perioder kan forekomme lange svartider eller manglende adgang til UNI-Login, herunder login, brugergrænseflader til selvbetjening og webservices. Opdatering af adgange og brugeroplysninger kan også blive berørt af systemarbejdet.

Berørte tjenester: UNI-Login og UNI-Login infotjeneste

Se mere: https://driftsinfo.uni-c.dk/EdgT

Med venlig hilsen
Styrelsen for IT og Læring
Status
Påvirker
Log ind