Aktuelle problemer
Opgaver
TidspunktNæste opdatering
19-06-2018 11:16:23
Fejlbeskrivelse
Efter en opdatering sidste mandag kan brugerne opleve at visse træningsopgaver ikke fungerer korrekt. Vi arbejder på en løsning, som skulle være klar indenfor få dage.
Status
Påvirker
Træningsopgaver på diverse fagportaler eller i-bøger.
Safari på Apple enheder
TidspunktNæste opdatering
10-04-2018 10:53:46
Fejlbeskrivelse
Vi oplever desværre problemer med at tilgå vore i-bøger og visse fagportaler via Safari på iPads og iPhones, når de opdateres til iOS 11.3. Det kan også i visse tilfælde ramme Safari på Macbook. Vi anbefaler derfor iPad-brugere til om muligt at vente med opdateringen, hvis iPad’en skal bruges sammen med vore i-bøger. Alternativt kan vi henvise til andre browsere fx Chrome.
Status
Påvirker
I-bøger og fagportaler
Planlagte opdateringer