Aktuelle problemer
Indkøbskurven
TidspunktNæste opdatering
12-10-2018 09:16:29
Fejlbeskrivelse
Det er i øjeblikket ikke muligt at lægge varer i indkøbskurven på gyldendal-uddannelse.dk. Vores IT afdeling arbejder på en hurtig løsning
Status
Påvirker
Køb af varer på Gyldendal.uddannelse.dk
Safari på Apple enheder
TidspunktNæste opdatering
10-04-2018 10:53:46
Fejlbeskrivelse
*LØST* Vi oplever desværre problemer med at tilgå vore i-bøger og visse fagportaler via Safari på iPads og iPhones, når de opdateres til iOS 11.3. Det kan også i visse tilfælde ramme Safari på Macbook. Vi anbefaler derfor iPad-brugere til om muligt at vente med opdateringen, hvis iPad’en skal bruges sammen med vore i-bøger. Alternativt kan vi henvise til andre browsere fx Chrome. * LØST*
Status
10-10-2018 07:59Opret gerne en supportsag, hvis I oplever problemer med iOS. Så kigger vi hurtigt på det.
Påvirker
I-bøger og fagportaler
Planlagte opdateringer